Vorrei Italian Food

Traditional Italian culture is to take time to savor and enjoy food. I would like supports the Slow Food Movement, an initiative That was founded in Italy to counter the rise of fast food in cultures and Promote a better way to eat. We are pleased to sell products Which have Slow Food certification.

Some 60% of our range is organic and our products are not packed with preservatives, artificial colors or flavor enhancers. Even better, Because We deal directly with our suppliers, we are incendio match our quality with great prices.

We sell Italian Food that is good for our customers, good for the people who grow it and good for the environment.

I would like is not simply an Italian food shop online. We aim to pass on our knowledge of the cultures of real Italian food through sharing our recipes and through our blog.

We also aim to Provide our customers with a wealth of information about the products they are buying, how they produced and by whom-sono stati. This Enables them to make an informed choice about the food That they are buying with no misleading advertising.

Our product range has genuine provenance and is complemented by traditional Italian recipes, Often suggested by our suppliers or passed down through our extended Italian family.

Email
almabeatss@gmail.com
Telefono
Sito web
http://www.vorrei.co.uk/
P. Iva
165222721

Ultimi annunci

Offro Lavoro
La pizzeria Casa Inferno a Tromsø, nord della Norvegia, cerca un aiuto pizzaiolo per completare il suo staff. Si offre contratto full time a partire dalla seconda settimana di luglio. Il candidato deve avere un minimo di esperienza con il mondo della pizza stesa a mano. Esperienze pregresse nel mondo della cucina in generale sono gradite e considerate una risorsa importante. Per info contattare tramite mail o WhatsApp +4798190059 daniele@casainferno.no
05/05/2024
Offro Lavoro
Buongiorno Gruppo, Siamo in cerca di un pizzaiolo per il nostro locale, in Belgio zona mare. L’allogio è Da 40mq con soggiorno camera Da bagno tutto Da solo senza condividere con nessuno. Il lavoro si svolge 5 giorni a settimana, con 2 giorni liberi di seguito Tempo di lavoro su il posto sono 8-9 ore al giorno. Chiudiamo il locale allé 21h00 di sera Siamo in cerca di un pizzaiolo che sia capace di gestire 70-120 pizze al giorno. In completa autonomia Con un forno electricco temperatura Da 380 ha 420 gradi. Non sono ha la ricerca di un
05/05/2024

Vuoi aprire una pizzeria?

Se coltivate il sogno di aprire un vostro locale, Pizza.it è pronta ad assisterVi con tutta la sua esperienza mettendo a Vostra disposizione professionisti ed esperti del settore.
Il servizio è gratuito e comincia con l’invio di un semplice form nel quale avete l’occasione di spiegare vincoli ed obiettivi del vostro progetto.

Translate »