attualmente lavoro nella miglior seconda pizzeria con forno a legna di olanda aperta da me a giugno (pizzatest.nl) oltre alle pizze faccio anche pane focaccie e pizze in teglia genovese e torte chantily e crostate di frutta oltre al tiramisu. Qui sotto scrivo il mio cv cerco lavoro vorrei trasferirmi in spagna o in un posto un po piu caldo che l olanda
Name: MARCO VILLATI
Date of birth: 22/06/1986 albenga/sv/italy
nationality : italy
i speack italian , english and spanish
despite my young age, I have a lot of experience in the catering industry
carry out this work with my passion
are able to do is cook (appetizers, pasta, and grilled meat and fish)
the pizza chef (I can do is to Neapolitan pizza, the pizza roman style, I work with all the ovens, but they are specialized with wood oven, is very fast, and imaginative.
know how to make pizzas and cakes in baking, bread, cakes and many including fruit tarts, Chantilly cake, tiramisu and panna cotta
I am willing to test my ability, try working as a pizza maker, but am willing to work in the kitchen
My work experience:
20023
ASSISTANT COOK
RESTAURANT PIZZERIA
“LA TORRETTA”
Andora
(Sv)
ITALY
OTTOBRE APRILE
20034
AIUTO PIZZAIOLO
RISTORANTE PIZZERIA
“TORTUGA”
Andora
(Sv)
ITALIA
APRILE GIUGNO
20045
PIZZAIOLO
RISTORANTE PIZZERIA
“LA TORRETTA”
Andora
(Sv)
ITALIA
GIUGNO SETTEMBRE
20056
PIZZAIOLO
RISTORANTE PIZZERIA
“PIAZZA ITALIA”
Granollers
(B)
SPAGNA
NOVEMBRE MAGGIO
20067
PIZZAIOLO
RISTORANTE PIZZERIA
“GRILLO PARLANTE”
Andora
(Sv)
ITALIA
GIUGNO OTTOBRE
PANETTIERE
(di notte)
PANIFICIO
“TORINESE”
Andora
(Sv)
ITALIA
20078
PIZZAIOLO
RISTORANTE PIZZERIA
“GIRASOLE”
Diano M. (Sv)
ITALIA
NOVEMBRE MARZO
2008
PIZZAIOLO
RISTORANTE PIZZERIA
“LE PRESSOIRE”
Corsica
FRANCIA
STAGIONALE
20089
AIUTO CUOCO
GRIGLIATORE
RISTORANTE PIZZERIA
“GRILLO PARLANTE”
Andora
(Sv)
ITALIA
ANNUALE
200910
PIZZAIOLO
RISTORANTE PIZZERIA
“CINEMA PARADISO”
AMSTERDAM
OLANDA
OTTOBRE GIUGNO
2010 2012
PIZZAIOLO
IL MOVIDA
ALASSIO / LIGURIA
ITALY
GIUGNO/FEBBRAIO
GIUGNO 2012 ANTIL NOW
PIZZAIOLO
PIZZERIA IL PECORINO AMSTERDAM
I OPEN THE PIZZERIA ” IL PECORINO
WE ARE THE SECOND BEST PIZZERIA WITH WOOD OWEN IN ALL HOLLAND
THIS YOU CAN SEE IN WEB SIDE PIZZATEST.NL
IN TWITTER AND IN FACEBOOK PIZZATEST.NL
Città:
Provincia:
Regione:
Esperienza nella creazione della pizza:
– Forno elettrico
– Forno a gas
– Forno a legna
– Impasto diretto
– Impasto indiretto
– Pizza in teglia
– Pizza in pala
– Pizza acrobatica